Rüyada Öpüldüğünü Görmek

Rüyada öpüldüğünü görmek rüyayı gören kişinin gerek iş yaşamında gerekse sosyal yaşantısında hayal ettiği tüm her şeyin gerçekleşeceği anlamlarına gelmektedir. Öbür yandan yine rüyasında öpüldüğünü gören kişinin maddi olarak da manen de her bakımdan son derece rahata ereceği anlamları çıkmaktadır. Bu özellikler esas alınacak olunduğu zaman kişinin bütün dertlerinden, kederlerinden bir anda kurtulacağı ve bunun yerine son derece parlak zaman dilimlerinin kendisini beklediği günlerin gerçekten de çok yakın olduğu anlamları çıkarılmaktadır.

Rüyada Zorla Öpüldüğünü Görmek

Rüyada zorla öpüldüğünü görmek iş yaşamında gerçekten de çok büyük başarılar kazanmaya delalet etmektedir. Bununla beraber o kişinin hiçbir kimseden herhangi bir ayrıcalık görmeden veya herhangi bir şekilde destek almadan çok iyi yerlere geleceğine de İslam alimleri tarafından yorumlanır. Bu da rüyada zorla da olsa öpüldüğünü gören kişinin hayırlı bir rüya gördüğüne yorulur.

Rüyada Alnından Öpüldüğünü Görmek

Rüyada alnından öpüldüğünü görmek kişinin paylaşımcı yönünün gelişeceğine ve de bunun yanı sıra yardımsever ve iyilik yönlerinin de tüm yönleriyle gelişmesine yorulur.

Ortada duran bu özelliklerinin dışında yine rüyasında alnından öpüldüğünü gören kimsenin çevresinde ne kadar yoksul, yardıma muhtaç kimseler varsa onlara da tüm yönleriyle gerçekten de en iyi şekilde şefkatli davranarak maddi manevi yardımlarını eksik etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada Dudağının Öpüldüğünü Görmek

Rüyada dudağının öpüldüğünü görmek kişisel gelişimde uzun süreden beri beklenen olumlu sonucun artık alınacağına delalet etmektedir. Bunun da hem kendisinde hem de ailesinde inanılmaz derecede çok büyük mutluluk meydana getirdiğine işaret ederek her yönden rüyasında dudağının öpüldüğünü gören kişinin durumuna yer vermektedir.

Rüyada Ayaktan Öpüldüğünü Görmek

Rüyada ayaktan öpüldüğünü görmek kişinin iş yaşamında terfi edeceğine ve bunun da kendisine daha çok para kazandıracağına kesinlikle alamettir. Öbür yönden iş yerindeki pozisyonu itibariyle de kıdem almasının verdiği kolaylıkla geçen sürecin kendisini beklediğine de işaret ederek rüyasında ayaktan öpüldüğünü görmenin hem maddi anlamda son derece büyük bir kazanç elde etmesi hem de huzurunun artması olarak yorumlanır.


Senin yorumun bizler için Çok değerli... Lütfen Yorum yapınız.

E-posta hesabınız kaydedilmez.

1 yorum
  1. Emre KÜÇÜKKARA Yorumunda diyor ki;

    sabah namazından önce susadım rüyamda sinirlenmek heyecanlandım girdim google a isabetli yorumu sitenizde yeterince telfnuma okudum ve doğruydu sayenizde içimi huzur kapladı lütfen böyle kalın,

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com