Rüyada Dosya Görmek

Rüyada dosya görmek, rüya sahibinin işi gereğince hem resmi hem de gayri resmi bir şekilde işini layığıyla yerine getirdiği, disiplinli, düzgün bir iş yaptığını veya yapmaya çalıştığına delalet eder. Rüyada dosya görmek, düzenli bir aile yaşantısına, sabit bir gelire ve kurulu bir düzenin devam ettirmesi isteği anlamını taşımaktadır. Aynı şekilde, dosya rüyayı gören kişinin amel defteri şeklinde anlamlandırabiliriz. Rüyayı gören kişinin dünyada açık olan kapısı şeklinde dahi değerlendirilebilen  bir rüyadır. Hayırlara yorganlar olduğu gibi hayırsız yorumlarda bulunmaktadir.

Rüyada Evrak Çantası Görmek

Rüyada evrak çantası görmek, kişisel yani kişiye has bilgilerin öğrenilmesi şeklinde yorumlanır. Kişi için çok önemli olan bilgilerin açığa çıkması şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada Dosya Kağıdı Görmek

Rüyada dosya kağıdı görmek, kişinin alın yazısı yani kaderini temsil etmektedir. Kişinin yaptıkları ve şuandan sonra yapacakları sevapları, günahları, eksileri ya da artılarına ve en önemlisi bundan sonra nelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada Evrak Görmek

Rüyada evrak görmek, kişinin ne kadar kültürlü veya okumaya ne kadar önem verdiğine delalet eder. Bu rüyayı gören kişinin hayatı boyunca başarılara imza atacağına ve yolunun çok açık olduğu anlamına gelmektedir. İşlerin peşinden koşmayı tabir edilir. Rüyayı gören kişinin hiçbir zaman kültüründen odun vermeyeceğini ve hep kültürlü bir şekilde davrandığına delalet eder.

Rüyada Evrak İmzalamak

Rüyada evrak imzalamak, kinden ve nefretten uzaklaşmaya, barışın kol gezdiği, kenetlenmeye ve sevgiye delalet eder. Sevgi ve kardeşlik manalarına gelmektedir.

Rüyada Evrak Kaybetmek

Rüyada evrak kaybetmek, rüya sahibinin tükürdüğünü yalaması gibi, kişinin   kendinden emin olduğu bir konuda geri adım atması ve saygısızlığı da kabul edeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Evrak Çantası Görmek

Rüyada evrak çantası görmek, babadan kalan küçük bir toprağın paylaşılamaması ve anlaşmazlığa düşülmesi  , anlaşmazlık nedeniyle isyan etmeye ve aynı şekilde insanların gerçeği fark etmesine yardımcı olacak bir duruma delalet eder.


Senin yorumun bizler için Çok değerli... Lütfen Yorum yapınız.

E-posta hesabınız kaydedilmez.

2 Yorumlar
  1. Erkut POLAT Yorumunda diyor ki;

    arefe günü sabahı erken saatlerde rüyamda eski sevgiliye sarılmak rüyamın tabiri için googlea baktım bu sayfanın aldında girince önüme okudum sayenizde içimi huzur kapladı hoş bir sitesiniz,

  2. Can METİN Yorumunda diyor ki;

    Salı birden aklıma gelince rüyamda banyo temizlemek suyumu içtim girdim nete doğru tabiri bir tek bu sitede görünce telefonuma beğendim her yaızınız çok iyiydi güzel sitesiniz,

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com