Rüyada Su İçtiğini Görmek

Rüyada su içtiğini görmek kişinin bolca helalinden kazanç elde edeceğine yorumlanırken kişinin iyi insan olmak için de azami derecede gayret sarf ettiğine alemettir. Eğer rüyada içilen su temizse yakında güzel bir haberle müjdeleneceğiniz anlamını taşır. Fakat su kirliyse o zaman yakın bir zamanda üzüntülü bir haberin sizi beklediğine delalet kabul edilmektedir. Bunun yanı sıra suyu cam bir şişeden içmek kişinin işinde terfi ederek başarı sağlayacağı anlamına gelmektedir. Kişinin sıcak suyu içtiğini görmesi kişinin yakında bir hastalıkla imtihan olunacağına delalet ederken soğuk su içmesi ise hastalıklarından tez zamanda şifa bulup kurtulacağına işaret sayılır.

Rüyada Su Dökmek

Rüyada su dökmek kişinin eline çok büyük bir fırsat geçecek ancak o kişi bunu değerlendiremeyecek anlamına gelir. Bu durum kendisine çok büyük bir pişmanlık yaratacak ve bundan sürekli huzursuzluk duyacağı anlamını taşımaktadır.

Rüyada Su Vermek

Rüyada su vermek kişinin hayır işlerinde yarışacağına, Allah’ın sevgili kullarından biri olacağına işaret eder. Rüyasında birisine su verdiğini gören kimsenin ayrıca evine bolluk, bereketlik yağacağı ve işlerinin de düzene gireceği rivayet olunur.

Rüyada Su İçtiğini Görmek Psikolojik Yorumu

Rüyada su içtiğini görmek psikolojik yorumu insanların günlük hayatta karşı karşıya kaldıkları durumlar bilinçaltına yerleşir ve rüya olarak somutlaşır. Rüyasında su içtiğini gören kimse muhtemelen susamış biri olarak yatağa girdiğinden bilinçaltına yerleşen bu güdüsel durumu rüya olarak karşısına çıkmıştır.

Öte yandan rüyasında su içtiğini gören kişinin hayırsever, yardımsever birisi olarak anılacağına işaret etmektedir. Tüm bu ortada duran özellikler ışığında rüyasında su içen kişinin bu şekilde kesinlikle yorumlanması gerektiğini belirtmemiz gerekir. Bu da rüyasında suyun günlük hayatında karşı karşıya kaldığı susuzluk sorunlarının bir yansıması olarak yeniden karşımıza çıkan durum olarak yer aldığını belirtmemiz gerekiyor. Tümüyle ortada duran bu özellikler ışığında değerlendirildiği zaman rüyada su içtiğini görmenin kişinin çevresiyle paylaşımcı ve yardımsever bir kişilik özelliğiyle duyarlı olarak iletişim kuracağına alamettir. Öte yandan evine de bolluk bereket yağacağına kesinlikle delil kabul edilir.


Senin yorumun bizler için Çok değerli... Lütfen Yorum yapınız.

E-posta hesabınız kaydedilmez.

2 Yorumlar
  1. Büşra TEZCAN Yorumunda diyor ki;

    saat gece 02 00 sularında saat 23:45 sularında rüyamda dinazor gördüm ansızın googleladım bu sayfanın aldında girince arama sayfama okundu admin sağol güzel yayınlar dilerim,

  2. Fatma ŞİMŞEK Yorumunda diyor ki;

    saat gece 04 15 sularında uyanır uyanmaz, rüyamda eski sevgiliyi ağlarken gördüm için evdeki rüya kitebını açtım iyi tabiri sadece bu sitede içerince arama sayfama tekrar düşündüm. hayret içinde kaldım yayınlarınızın devamını dilerim,

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com