Rüyada Kavga Etmek

Rüyada kavga etmek, rüya sahibi bu durum iki şekilde açıklanabilir. Rüyada birini dövmek o kişiye karşı destek olacağınızın işaretidir. Ancak rüyada dövülen taraf siz oluyorsanız o kişi tarafından siz destek göreceğinizi işaret eder. Rüya sahibi eğer bir toplumun kavga ettiğini görürse toplumla ilgili bazı sıkıntılı durumların ortaya çıkacağını işaret eder. Rüyada biriyle kavga ettiğini görmek ayrıca bazı karşıt görüşlü kişilerle münakaşa için de kalacağınızı gösterir. Ayrıca kişiler arasında nefret edilmesi ve ilişki bağlarının kopulacağının göstergesidir.

Rüyada Kılıçla Kavga Etmek

Rüyada kılıçla kavga etmek, rüya sahibinin iş hayatında olumlu şekilde gelişmelere gideceğini gösterir. Rakiplerinizi karşı bir başarı sağlayarak daha iyi bir plan ve stratejilere işinizi geliştireceğinizi işaretidir. Ayrıca savaş alanında kılıçla savaşmak kötü kişilerle mücadele edeceğinize ve din anlamında kendinizi geliştirmeniz gerektiğinizi işaret etmektedir.

Rüyada Kavgayı Ayırdığınızı Görmek

Rüyada kavgayı ayırdığınızı görmek, rüya sahibinin gerçek hayatta insanların arasını yapan ve yaptığı davranışlarla çevresi tarafından sevilen birisi olduğunun işaretidir. Ayrıca rüyada silahlı bir kavgayı ayırırsanız gerçek hayatında büyük bir üzüntüden kurtulacağınızın işaretidir.

Rüyada Bir Kadınla Kavga Etmek

Rüyada bir kadınla kavga etmek, rüya sahibinin gerçek hayatta kötü bir kişiye dönüşeceğini işaret eder. Güçsüz insanları kullanarak onların haklarını ele geçirmeye başlar. Bu kişilerin hakkına girerek günah işleyen biri olacağınızın göstergesidir. Bu zamanlarda hayatında daha dikkatli olarak devam etmelidir. Kötü davranışları varsa kendi düzen vererek bu hatalar kurtulmaya çalışmalıdır. Ayrıca rüyada bir kadınla laf dalaşı yapılıyorsa ve gördüğünüz kişi çevreden biriyse o kişiye zarar verebilirsiniz ya da o kişi tarafından siz zarar göreceğinizin işaret eder.

Rüyada Kavga Edenleri İzlemek

Rüyada kavga edenleri izlemek, rüya sahibinin gerçek hayatta gördüğü birtakım kötülükler ve haksızlıklara karşı hiçbir şey yapmayacağını bu şekilde hayatını sürdüreceğini işaret eder. Eğer ki rüyanızda bu durumla mücadele ederseniz hayatınızda çevreniz tarafından iyi biri ve saygı duyulan biri olarak görüneceğinizin işaretidir.


Senin yorumun bizler için Çok değerli... Lütfen Yorum yapınız.

E-posta hesabınız kaydedilmez.

2 Yorumlar
  1. EMİRHAN UZUN Yorumunda diyor ki;

    saat sabah 05 45 gibi son olarak rüyamda atatürk gördüm sehven aramak istedim siteniz çıkınca önüme düştüm. hayırlısınız yazılarınızı severek okuyorum,

  2. Duygu Yasemin Yorumunda diyor ki;

    saat gece 01 45 gibi nedensiz bir biçimde rüyamda birini öldürdüğünü gördüm hayır olması için hemen internette gezdim tasırımı hoş bu site görünce cebbime farkındayım thank you yayınlarınızın devamını dilerim,

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com